Hemmalördag

952 952 admin
  • 0

Hur har din lördag varit? Den här helgen hade jag velat göra något roligt, men tyvärr var vi tvungna att vara hemma för Josefina skulle repetera för sin konsert på måndag.

Det blev i alla fall en ganska trevlig dag. I morse sprang jag 15 kilometer. Jag hade egentligen glömt av att jag bestämt mig för att springa längre, men så kom jag ihåg att jag skrivit här på bloggen att jag skulle springa femton kilometer under helgen, så jag sprang upp till Trätorget och tillbaka. Det gick mycket bättre än jag trodde. Jag lyssnade på några av mina favoritspringlåtar och de hjälpte mig att hålla en relativt hög takt. Buster var inte med så jag kunde ta i lite mer än vanligt. Jag känner det dock i kroppen nu. Är tröttare än jag brukar vara efter mina vanliga tiokilomtersrundor.

På förmiddagen städade jag huset och var och handlade med barnen. Inte direkt några roliga saker att göra, men det är samtidigt skönt att få dem gjorda under helgen. Städningen tycker jag egentligen inte är så farlig. Jag gillar när det är fint och i ordning här hemma och jag brukar lyssna på poddar eller ljudböcker under tiden.

Idag lyssnade jag färdigt på boken “Can’t Hurt Me” av David Goggins. Jag har alltid fascinerats av underdogs, personer som övervinner svårigheter och inte ger upp trots att de har alla odds emot sig. David Goggins historia är verkligen speciell. Hans barndom var fruktansvärd, men han reste sig och kämpade (och har uppnått fantastiska resultat). Det är verkligen imponerande! Men sedan finns det en del jag undrar över, speciellt när det gäller hur han egentligen mådde och om det verkligen är sunt att leva som han gör. Oavsett det här, är det en läsvärd bok om du vill inspireras av en superstark (både fysiskt och mentalt) atlet.

Nu i eftermiddag har jag samlat några fler positioner för nästa omgångs yogasekvenser och även planerat barnyogan för nästa vecka. Det känns skönt att göra lite jobb varje dag även om det är helg.

Det är dags att jobba lite mer skrivandet innan jag stänger datorn och umgås med familjen. Vi skall titta på melodifestivalen tillsammans och laga god mat. Egentligen hade Peter och jag tänkt att gå ut och äta, men tyvärr var det fullbokat på restaurangen vi ville gå på. Det får bli en annan gång!

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.