På jakt efter nya springskor

768 1024 admin
  • 0

Söndag kväll… Idag har tiden gått superfort och jag skall snart gå och lägga mig. I morse var det dimmigt när jag sprang och jag var trött i benen. Jag tror det kom ifrån min längre runda igår. Jag tog mig runt i alla fall och yogan efteråt kändes som vanligt skön.

På förmiddagen åkte vi hela familjen till Kungsbacka. Jag ville titta på Nike Outlet Store efter springskor. Jag har haft Nike Free under många år (tror det är mitt fjärde par som jag har just nu) och när jag tittar på nätet efter nya skor känner jag mig förvirrad. Det finns fruktansvärt många olika modeller och det är svårt att veta vilka jag skall välja (om jag nu skall byta). Tyvärr blev jag inte klokare efter besöket på Hede Fashion Outlet (och inte heller på Intersport, som jag var på senare, fick jag någon klarhet i vad jag skulle välja för skor). Som det känns nu blir det nog att jag fortsätter med Nike Free, eftersom jag är nöjd med dem. Orsaken att jag ville byta var att jag känner att jag kanske borde ha en lite bättre sula, eftersom jag ändå springer ca. sju mil i veckan. Om du har några idéer eller förslag tar jag gärna emot dem!

När vi kom hem städade jag yogastudion och förberedde där. Jag tycker det är skönt att göra det på söndagarna, så att det är klart inför arbetsveckan.

Resten av kvällen har Peter och jag suttit och tittat på olika boenden inför vår sommarsemester. Det har tagit alldeles för mycket tid… Det är lätt att leta och leta utan att hitta någonting… Vi får se vad det blir till slut, men just nu lutar det åt Italien och Frankrike.

Nu skall jag gå och lägga mig alldeles strax.

Namaste,

Johanna

Köpte fina blommor på Kungsmässan 😍.

Det är verkligen dags att köpa nya skor 🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published.