Rörig måndag

768 1024 admin
  • 0

Hej i vårsolen! Hoppas att du har en skön måndag! Jag började min morgon med att komma en dag för tidigt till ett läkarbesök… Jag var helt säker på att det var den 26e februari idag… Vet inte vad det tog åt mig. Vanligtvis är jag ganska strukturerad och har koll, men, men… I alla fall var de så snälla så jag kunde komma på ett återbud, så jag behöver inte komma tillbaka imorgon.

När jag kom hem satte jag mig nästan direkt och samlade positioner för nästa veckas sekvens. Nu har jag ganska många idéer och skall nog börja sätta ihop sekvenserna imorgon.

Jag har också spelat in denna veckas meditation, så om du behöver lite lugn och ro en stund kan du göra den här eller på min youtubekanal (yogamedjohanna).

https://youtu.be/WR2MWfprEDI

Nu skall jag jobba med mina texter. Det är bara en och en halv timme kvar tills jag måste stänga ned datorn och förbereda mig för yogan. Imorgon har jag som tur är lite mer tid, men å andra sidan kan jag jobba lite ikväll när jag slutar yogan, eftersom jag har en tidig kväll idag. Jag få se vad jag hinner med.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Jag har fortfarande inte riktigt fått ihop en hel grupp till Nösund och kör därför mitt erbjudande (2150 kr. för plats i dubbelrum) en vecka till. Jag håller tummarna att det blir några fler som är intresserade och att vi kommer iväg. Du kan anmäla dig här eller skicka mig ett mejl på johanna@yogamedjohanna.se. Hoppas att vi ses!

Min smoothie idag. Har ätit lite onyttigt i helgen, så nu tar jag nya tag med min grönkålssmoothie och en massa grönsaker och växtproteiner 🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published.