Det är vår i luften!

768 1024 admin
  • 0

Det är en underbart solig dag i Göteborg idag med. Jag var precis ute med Buster och jag tror det var tio grader. Härligt! Jag hade gärna varit ute lite mer, men har svårt att sitta ute och skriva. Solen speglar i min skärm och jag ser ingenting. Jag får vara glad att jag var ute lite under lunchen i alla fall.

Idag har jag fortsatt att samla positioner för nästa veckas sekvens. Imorgon måste jag börja sätta ihop den. Jag vill ha en blandning av kända och lite mer okända asanas, så att programmen inte blir allt för förutsägbara.

Jag har också skickat ut ett nyhetsbrev, där jag delade med mig av meditationen som jag la ut igår och även meddelade att jag fortsätter med specialerbjudandet för Nösund. Jag HOPPAS att det kommer in några fler anmälningar under veckan så att jag får ihop en grupp.

Nu på eftermiddagen har jag börjat strukturera upp mitt skrivande och vill verkligen få ordning på det. Den 18e mars skall jag lämna in roman två till en förlagsperson, som skall hjälpa mig lite med texten. Jag kände att jag behövde feedback för att komma vidare. Jag har själv en viss känsla av vad jag behöver jobba med, men det skadar inte att en erfaren person inom branschen läser min text också. Jag hoppas att det skall hjälpa mig att utvecklas och att bli en bättre författare och berättare.

Ikväll fortsätter jag med sekvenserna för höfterna. Jag har en barn- och två vuxenyogagrupper. Det skall bli kul att träffa alla igen :-)! Imorgon har jag min undervisningsfria dag, men då måste jag börja sätta ihop sekvenserna. Jag kommer att ha gäster på söndag och på lördag är vi hos mamma och pappa, så jag vill ha gjort så mycket jobb som möjligt fram till på fredag.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Igår klickade jag hem ett par Nike Free från Sportamore.Jag hoppas att de blir bra. Det är alltid en liten risk att beställa skor på nätet, men i värsta fall får jag byta till en större storlek (jag vet ju att jag gillar modellen).Mitt dagliga huvudstående 🙂!

Leave a Reply

Your email address will not be published.