Lunch på stan och lucka 19: stående positioner

768 1024 admin
  • 0

Vart tar tiden vägen? Jag försöker verkligen att vara här och nu, men ändå springer bara timmarna iväg. Jag har lovat mig själv att vara så mycket som möjligt i nuet och praktisera mindfulness så ofta jag kommer ihåg, men ändå känns det som om dagarna går fort. Kanske beror det på att jag vill så mycket hela tiden? Jag vet inte… 

I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. Jag är så glad över min rutin. Den ger mig en bra start på dagen. Det är klart att jag ibland känner att jag skulle vilja sova lite längre på mornarna, men i slutänden är det värt att gå upp tidigt. 

På förmiddagen var jag i stan och köpte några av mina sista julklappar till barnen. De allra sista skall jag köpa på fredag, då jag tänkte åka in med barnen en stund. 

På lunchen träffade jag min kompis och före detta kollega. Vi gick åt på Brogyllen. Deras räksallad är verkligen jättegod tycker jag. Har du testat? Jag äter ju inte kött, men skaldjur och fisk, inte jätteofta, men ibland. 

När jag kom hem la jag upp dagens lucka som är stående positioner. Du kan göra den här:

Resten av dagen jobbade jag med bokföringen :-<… Inte så kul, men nu har jag i alla fall kommit halvvägs och imorgon hoppas jag att jag blir färdig. Vi får se hur det går… 

Nu skall jag koppla av med läsning och lite planering av morgondagen. 

Ha en fin onsdagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.