Några dagar ledigt- GOD JUL!

1024 683 admin
  • 0

Jag har varit borta från bloggen ett litet tag. Den största orsaken är att jag blev förkyld och den andra att jag hade jättemycket att göra. Jag behövde helt enkelt en kort paus, men nu är jag tillbaka igen :-).

Jag blev inte sjuk i förra veckan, men jag fick väldigt ont i huvudet en dag och jag hade ont i halsen och var snuvig. Jag fick ställa in löpningen under ett par dagar och gick min runda istället. Yogan kunde jag fortsätta med, men tog det extra lugnt. Hade jag haft feber hade jag förstås inte tränat, men nu var det inte så farligt.

Nu är familjen och jag hos mina föräldrar och firar jul. Det var väldigt mysigt igår. Vi var i kyrkan och lyssnade på fina julsånger och sedan hade vi det trevligt med Kalle Anka, god mat och jultomten som kom. Det var lugnt och skönt.

Idag har barnen, mamma och jag badat. Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara.

Förutom badet har vi ätit julmat, spelat spel och läst. Jag behöver komma ned i varv och har lyckats ganska bra. Innan jul blev jag färdig med bokföringen och nu står vårterminsplaneringen på schemat, men jag tar ett par dagar ledigt innan jag börjar med den.

Skrivandet har kommit på efterkälken. Jag ledsen för det, men nu är det som det är. Problemet när man jobbar som jag gör, är att det alltid finns något att göra och då gäller det att sätta gränser. Jag har bestämt mig för att ha några lediga dagar nu, så får jag ta nya tag sedan. Det är viktigt med lugn och ro också!

Ha en fin fortsättning på juldagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Mina resterande luckor från adventskalendern hittar ni på Youtube eller på FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.