Besök av journaliststudenter och lucka fem med balanser

683 1024 admin
  • 0

Klockan har redan hunnit bli snart fyra och jag har varit igång hela dagen, men inte så mycket vid datorn. I morse sprang jag som vanligt och gjorde min yoga och meditation. Jag kände mig lite splittrad och nervös för klockan ett skulle journaliststudenterna komma hit. Jag har aldrig blivit filmad (förutom när jag filmar mig själv och det är annorlunda), så jag visste inte hur det skulle gå. När studenterna väl kom, så blev det i alla fall väldigt trevligt. De var duktiga och hade många intressanta frågor. Problemet var väl bara att jag ibland krånglade till det och inte var så tydlig, men jag gjorde mitt bästa. Det var ju en ny erfarenhet för mig och jag har lärt mig något som jag förhoppningsvis kan ha användning av i framtiden.

Efter att studenterna var här, var jag nere i yogastudion och spelade in dagens lucka. Jag presenterar tre balanser, som ingår i veckans sekvens på yogan här i studion. Balanser kan vara sköna att göra när man har mycket omkring sig och känner sig stressad eller orolig. Att fokusera på en punkt och känna stabiliteten i kroppen skapar lugn och ro. Något som de flesta av oss kan behöva den här tiden på året.

Här är filmen om du vill göra den korta sekvensen!

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.