Lucka 4: huvudstående

1024 1024 admin
  • 0

Hur har du det? Jag skall som vanligt snart gå ned till yogastudion och ha mina pass. Jag har märkt att jag på sistone har svårt att komma igång att jobba på mornarna/förmiddagarna, men att jag vid den här tiden (då jag måste sluta arbeta vid datorn) ofta är inne i ett flow. Lite synd, men kanske beror det på at jag tränar på morgonen och kroppen behöver återhämta sig lite innan den kan jobba igen. Nästa vecka när yogakurserna är slut har jag lite mer tid att sitta på eftermiddagarna och det är bra. Då hoppas jag äntligen komma ikapp med mitt skrivande.

Idag har jag lagt ut en lucka till i min adventskalender. Den här gången fokuserar jag på huvudstående, som vi övade på i många av yogaklasserna förra och förrförra veckan. Om du har lust att prova, så kan du titta på videon här nedan.

På eftermiddagen har jag skrivit ett nytt motivationstips för min motivationsblogg. Den här gången handlar det om att ta hand om sig själv. Du kan läsa det här.

Jag har också skrivit en kort recension av Sophie Kinsellas bok Surprise me , som jag läste ut igår. Jag gillar Kinsellas humor och jag skrattade högt många gånger när jag läste boken, men jag irriterar mig också på berättelsen. Främst beror det på att hela storyn bygger på att huvudpersonerna får reda på att de är väldigt friska och antagligen kommer att leva mycket långa liv. Det får dem inte att bli glada utan att istället se med fasa på alla de år de kommer att vara gifta 😮. De frågar sig hur roligt det kommer att vara egentligen. Visst förstår jag humorn i det här, men samtidigt känns det lite konstigt att skämta om “problemet” att leva ett långt liv när alternativet inte är något de flesta önskar sig. Förutom den här aspekten av boken tycker jag dock att Sophie Kinsella knyter ihop berättelsen bra och att hon i slutet ändå förmedlar ett fint budskap angående långa förhållanden.

Ett boktips om du vill läsa något lättsamt och underhållande!

Nu måste jag börja förbereda kvällens yogaklasser!

Hoppas du får en fin tisdagskväll!

Namaste,

Johanna

P.S. Imorgon kommer två studenter från journalisthögskolan hit och skall intervjua mig!! Det skall bli jättespännande och roligt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.