Mycket yoga på barnyogadagen

1024 682 admin
  • 0

Det är underbart soligt i Göteborg idag med. Jag har haft en fullspäckad morgon och förmiddag med yoga. Först hade jag min morgonklass och det var härligt med tio elever som kom! Sedan cyklade jag snabbt iväg till Victoriaskolan inne i Vasastaden och hade yoga med eleverna i F-3 där. Det var en rolig upplevelse. Jag har aldrig haft yoga för så många små barn samtidigt. Inte helt lätt, men de fick i alla fall en liten inblick i vad yoga är för någonting.

Nu skall jag snart sätta mig och skriva på mitt manus för boken och sedan väntar kalasfirande för min mellersta dotter som fyllde år i augusti. Hon skall ha sina klasskamrater här på besök.

Ja veckorna är intensiva och ibland blir det nästan för mycket. Jag är glad att jag har helgerna att hämta andan på, även om jag ibland måste jobba då med. I alla fall kan man sova lite längre och man har mer tid med barnen.

Trots att jag har mycket att göra med mina tre olika jobb, så är jag väldigt tacksam att jag kan göra det jag gör. Att arbeta med något man brinner för är otroligt mycket värt. Jag vaknar nästan varje morgon med en känsla av att jag vill gå upp och lära mig mer om det jag håller på med och att dela med mig av det till mina elever både i yogan och på universitetet och även i den bok jag skriver. Visst finns det aspekter av det jag gör som jag är mindre nöjd med, men så är det med allt. Ingenting är perfekt.

Nu i helgen skall jag arbeta på nästa veckas tema och på de nya sekvenserna. Det skall bli spännande att fortsätta att utveckla yogan tillsammans med mina elever.

Ha en fin helg i solskenet!

Namaste,

Johanna

IMG_6175

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.