Ledig lördag i solskenet

577 1024 admin
  • 0

Idag har min man och jag haft lite tid själva eftersom våra barn har varit hos mina föräldrar. Vi startade dagen med att springa runt stora Delsjön. Det var underbart i det fina vädret, men ganska jobbigt. Jag har tyvärr inte sprungit i skogen på ett bra tag (springer för det mesta i området) och hade glömt hur backig rundan kring Delsjön är. Nåväl, det kändes i alla fall väldigt skönt när vi kom hem och jag kunde mumsa i mig min frukost!

På förmiddagen passade vi på att cykla in till stan´ och titta lite på höstkläder. Vid lunch satte vi oss ute på Kungsportsplatsen och åt lunch som vi köpte på “På Kanelen” vid Saluhallen. Det var verkligen ett trevligt ställe! Jag förstår inte att jag inte upptäckt det tidigare. De serverar i alla fall färska juicer och hade ett väldigt bra erbjudande med en smörgås och färsk juice för 67 kr. Det smakade utsökt! Gå gärna dit och prova deras goda juicer!

Nu skall jag sätta mig en stund med nästa veckas yogaprogram. Jag har en del tankar kring det, men måste utveckla det lite.

Namaste,

Johanna

6sept14

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.