På tjörn och ny yogavideo

1024 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hur mår du? Jag har precis ätit middag med mina föräldrar och familjen. Vi kom upp hit till Tjörn för en timma sedan och jag ska alldeles strax avsluta mitt jobb här vid datorn och sätta mig i vardagsrummet vid brasan. Jag har varit ruggig hela dagen, så det ska bli skönt :-).

I morse sprang jag med Buster. Det var verkligen jättetråkigt väder – regnigt och blåsigt, men sedan på förmiddagen blev det ju riktigt soligt.

På förmiddagen hade jag planerat att spela in en trettio minuters sekvens för axlarna. Jag gick ned till yogastudion klockan elva och satte igång. Det var ljusare än vanligt och jag märkte att kameran hade problem att fokusera, men trodde inte att det skulle vara några problem. När jag sedan kom upp till datorn och skulle redigera märkte jag dock att flera partier i filmen hade blivit suddiga, så det var bara att gå tillbaka till yogastudion och spela in igen. Som tur var, var det ju bara en halvtimme, så det var ingen större grej och den andra filmen blev helt okej.

Nu ligger programmet ute på min youtube, men du kan titta på den här också:

Att spela in, redigera och lägga upp filmen tog nästan hela dagen, så tyvärr hann jag inte så mycket mer. Jag städade, tvättade och röjde där hemma också och det tog också sin tid. Efter helgen måste jag tyvärr städa bort julen. Jag tycker alltid att det känns lite vemodigt, men när jag väl har gjort det är det ändå ganska skönt.

Ha en fin och avkopplande fredag!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.