Sol

768 1024 admin
  • 0

Hej från Tjörn! Hoppas att din dag har varit avkopplande än så länge! Vi ska snart äta middag, men jag har lite tid att skriva här på bloggen innan dess.

Idag har det varit en väldigt vacker dag. Jag sov lite längre i morse, så när jag sprang var solen redan på väg att gå upp och det var så fint vid Låka (men kallt och blåsigt). Jag stannade som jag alltid brukar göra och tog ett kort och filmade också en snutt. Jag saknar naturen när jag springer hemma. Naturligtvis skulle jag kunna springa uppe i Delsjön (väldigt nära vårt hus), men det känns lite otryggt på morgonen när det är mörkt. Får kanske ändra min rutin när det blir ljusare igen. Det är ju väldigt hälsosamt och avstressande att vara ute i naturen.

Efter löpningen gjorde jag min yogasekvens och tyvärr fick jag känningar av yrseln igen. Det känns frustrerande att den inte ger sig, men jag vet att jag måste ha tålamod. Yogan handlar ju om att lära sig att hantera både lättare och svårare saker i livet och framför allt om att betrakta utan att reagera. Visst behöver man reagera ibland (vi är ju inga maskiner), men det hjälper inte att älta och fastna i saker.

Vid lunch åkte vi till Göksäter. Som vanligt köpte jag inget särskilt (bara några stearinljus till yogan och schampoo). Barnen tyckte dock att det var roligt med utflykten och det var ju det viktigaste.

Nu ska jag steka upp lite vegetariskt till barnen och mig för middagen. Mina föräldrar och Peter ska äta oxfilé, men för oss andra blir det quorn. Tycker att det är gott och saknar i princip aldrig kött. Jag har varit vegetarian (fast äter fisk) i nästan tio år nu.

Namaste och kramar,

Johanna

Så vackert ☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.