Ny vecka

1024 577 admin
  • 0

Det är måndag eftermiddag och jag har precis avslutat mitt rättningsarbete för universitetet och lite annat jobb med mitt motivationsprojekt. Det är så vackert väder här i Göteborg idag med och det känns lyxigt att kunna sitta ute och jobba i den friska luften.

Det har varit en härlig helg med sol både lördag och söndag. Igår eftermiddag när jag sprang hade jag kunnat ha shorts, men istället var jag klädd för mycket kyligare väder. Det tar ett tag innan man inser att våren faktiskt är här. Löpningen gick i alla fall ganska bra, men nu gäller det att börja springa längre distanser. Är det någon utav er som också tränar för Göteborgsvarvet? Hur går det för er?

I morse yogade jag igen. Det var skönt efter löpningen under helgen. Jag håller på att fundera över nästa veckas tema och vad vi skall ha för sekvens då.  Den här veckan jobbar vi med bakåtböjningar och temat är: “Att vara sig själv”. Jag har pratat om det i både barn- och vuxengrupperna. Det är verkligen inte så lätt (att våga vara sig själv i alla situationer), men jag tror att yogan kan hjälpa till i den processen.  Genom att yoga och meditera blir vi mer medvetna om våra tankar och vi blir bekvämare i den person vi verkligen är. Det är väldigt skönt att få vara sig själv till 100% när man är på yogamattan. Man behöver inte tävla mot någon eller visa upp sig (som tyvärr ofta är fallet i vårt samhälle idag).

Ha en fin fortsatt dag!

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.