Nya recept

756 1008 admin
  • 0

Nu är jag hemma i stan igen. Idag har jag mest svarat på mejl och läst för yogan. Det har kommit några anmälningar till och det är jag jätteglad för. Det skall bli väldigt roligt att träffa alla nya och gamla yogaelever igen om en och en halv vecka, då yogan börjar.

Nu i eftermiddag har jag gått igenom en massa recept. Jag skall ha kalas för min mellandotter till helgen. Hon fyller 11 år och skall naturligtvis firas :-). Det blir en grekisk middag den här gången med lamm- och nötfärsspett, minipajer, tomat- och gurksallad, potatis och oliver i ugnen och tzatziki. Jag gillar att laga mat och har inga problem med att laga kötträtter trots att jag inte äter kött själv. Jag försöker att servera så mycket vegetariskt som möjligt, men ibland vill min man och två av mina tre barn ha kött och då blir det så.

I förra veckan lånade jag ett par böcker på biblioteket med lite nyttigare snacks och andra maträtter utan socker och mjöl. Jag tycker sådana böcker är jätteroliga att bläddra i och inspireras av. Jag äter både socker och mjöl, men jag vill försöka att dra ned på det. Inte sluta helt, men ersätta det när det går. Jag har därför markerat ett par recept i varje bok som jag skall prova och jag skall försöka att skriva om dem här på bloggen. Så här efter sommarledigheten kan det vara roligt  att prova lite nytt. Jag har i flera år gjort chokladbollar på cashewnötter, kakao, kokosolja och dadlar och tycker väldigt mycket om dem, men det kan vara kul att göra något annat, så man inte fastnar i samma hela tiden.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.