Läsande och skrivande för mina böcker

756 1008 admin
  • 0

Jag sitter på balkongen i solen och skriver. Har just läst färdigt mitt manus för den motivationsbok som jag har skrivit. Nu måste jag komplettera texten innan jag skickar in den till min redaktör den 1a september. Imorgon börjar jobbet med romanen. Jag skall göra en första genomläsning och börja med ändringarna. Det känns läskigt och oroligt, men det är bara att sätta igång. På måndag skall jag prata med förlaget om omslaget och arbetsgången. Det skall bli jättespännande.

Ja, det är mycket som skall göras nu i början på hösten och det oroar mig lite, men yogan hjälper mig att avdramatisera min stress. Många händelser är egentligen neutrala och det är bara våra tankar och värderingar som gör att de får en positiv eller negativ betydelse. Jag kan välja att se det jobb jag har framför mig som oövervinnligt och omöjligt eller jag kan välja att se det som något som visserligen är svårt, men som jag tror jag har förmågan att bemästra. Arbetet kommer att vara detsamma oavsett vilket synsätt jag väljer, men om jag bestämmer mig för att se det som något som jag kan klara av känner jag mig bättre till mods och kommer då att ha mer kraft att genomföra det. Naturligtvis är det inte alltid enkelt att resonera på det här visst, men ju mer man försöker ju lättare blir det.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.