Förberedelser för födelsedag

1008 756 admin
  • 0

Det har varit en intensiv dag idag och jag har tyvärr inte hunnit jobba så mycket som jag planerat. Min mellandottern fyller år imorgon och jag har organiserat kalaset, varit och handlat, städat huset och förberett en del av maten. Det tar tid, när man skall ha många på middag, men det är jätteroligt också. Jag ser fram emot att träffa alla imorgon och jag hoppas att min dotter kommer att bli nöjd. 

Efter allt jobb hemma fick jag en belöning i eftermiddags, när jag kunde gå och hämta fyra nya yogaböcker som jag beställt inför höstens yogakurser.  Jag älskar verkligen att läsa och skulle kunna göra det hela tiden, men det finns ju lite annat att göra också ☺. 

Art of Attention är skriven av Elena Brower. Henne yogade jag för när jag var i New York för tre år sedan, så det skall bli spännande att läsa hennes bok. Böckerna om Ashtanga är skrivna av Kino, som jag skall yoga för i Köpenhamn i september. Strålaboken är skriven av Tara Stiles, som också är en intressant yogalärare, som jag följer. Ser fram emot att läsa alla fyra Böckerna!

Ha en fin fredag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.