Helg med kalas 

1000 1000 admin
  • 0

Helgen börjar gå mot sitt slut. Det har varit en fin eftermiddag med sol här i Göteborg. Nu sitter jag uppkrupen i soffan och jobbar lite grand. Jag borde sitta ute, men orkar inte flytta ut alla jobbgrejer till balkongen. 

Igår hade vi kalas för min dotter Josefina och det var mysigt. Gästerna tyckte om maten och vi pratade och skrattade mycket. 

Det blev inte mycket gjort för yogan igår, eftersom vi hade gäster och jag dessutom hade en del att förbereda innan de kom. Jag yogade i alla fall på morgonen. Det var skönt och jag är väldigt nöjd med att jag i princip har yogat varje dag i över två månader. Regelbundenheten har verkligen hjälpt mig att utvecklas. Jag känner mig både starkare och öppnare jämfört med i våras, men det betyder inte att varje dag är ett framsteg. Vissa mornar är jag jättetrött. Varje asana känns trög och mina tankar  är överallt. Sådana mornar vill jag bara ge upp, men jag står kvar på mattan. Jag försöker att andas igenom mitt motstånd och acceptera att jag känner som jag gör och det som är intressant är att de negativa känslorna ofta försvinner efter en stund. Det är så lätt att glömma att varje känsla och tanke är flyktig och kommer att försvinna. Jag måste påminna mig hela tiden.

Jag lägger in en bild här på min äldsta dotter Isabella som gillar både yoga och dans. I morse övade hon på Natatanjasana. 

Ha en fin söndag!

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.