Prioritera din sömn

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Idag är jag sen… Klockan är redan snart halv fyra och jag har bara knappt tio minuter på mig att skriva något innan jag måste göra i ordning mig och gå ner i yogasalen. Hoppas i alla fall att du haft en bra dag!

Jag sov tyvärr dåligt natten mellan igår och idag, men jag hann ta en kort tupplur under dagen och det var bra. Jag ska ju ändå jobba fram till halv nio, så det behövdes.

Trots min korta natt tog jag min vanliga springrunda och sedan undervisade jag herryogan (trevligt som vanligt :-)).

På förmiddagen spelade jag in sekvensen och imorgon kommer den upp på youtube. Mer hann jag inte innan lunch.

Nu på eftermiddagen har jag skrivit på motivationsboken och romanen. Känner att jag fått lite mer flyt och det är roligt. Till exempel dök en helt ny idé upp ur tomma intet. Kul, när något man inte förväntat sig skapas genom fantasin.

Jag är tillbaka från yogan. Det har varit fyra roliga pass, men nu är jag jättetrött och måste tyvärr avsluta utan någon reflektion eller reflektionen kan egentligen vara hur viktigt det är att prioritera sin sömn. Som jag skrev förut sov jag dåligt förra natten, så nu ska jag försöka komma i säng i tid (men läsa lite innan jag sover). God natt!

Namaste och kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.