Vänta inte På “rätt tillfälle” för det kommer kanske aldrig

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Klockan är redan knappt halv nio och jag ska alldeles strax stänga datorn och sätta mig med barnen i soffan och titta på “Hela Sverige bakar”. Serien är ju nästan slut, så nu ska det bli spännande att se vem som hamnar i final och vem som vinner (om några veckor).

I morse regnade det igen när jag sprang :-(. Buster hade inte alls lust att följa med, men som tur var piggnade han till efter en stund (efter lite uppvärmning, kissande etc.).

Jag hann inte göra min yoga efter löpningen för Josefina och jag skulle på utvecklingssamtal. Det är alltid roligt att komma till skolan. Som jag skrivit här många gånger förut så saknar jag ofta skolmiljön. Jag har vuxit upp med en mamma som jobbade på lågstadiet och jag själv jobbade en hel del år som vikarie, var sedan på universitetet i en massa år som doktorand och därefter som lärare. Oavsett hur det blir i framtiden kommer alltid en del av mig identifiera mig som lärare (och jag är ju fortfarande en sorts lärare, när jag undervisar yoga :-)).

Under dagen har jag hunnit ganska mycket med såväl motivationsboken, romanen och yogaplaneringen. Nu är programmet för fredag kväll färdigt och jag ser fram emot det lilla evenemanget i yogastudion.

Imorgon ska jag spela in sekvensen som fokuserar på höfterna och vridningar. Jag lägger ut den på fredag om allt går som planerat. Du prenumererar väl på min youtube-kanal! Hoppas det!

Igår glömde jag “dagens reflektion”. Ursäkta! Idag har jag tänkt att skriva kort om något som jag hörde när jag lyssnade på “I Heart My Life” (samma bok som jag skrev om i förrgår). Hur som helst… Författaren berättar om hur viktigt det är att inte skjuta upp något man vill göra för att man är rädd att det inte är perfekt. Hon menar att det som kvinna är stor risk att man hamnar i den fällan. Vad tror/tänker du om det här? När jag var yngre var jag modigare än vad jag är nu, så för mig var det en bra påminnelse. Jag har några saker i livet som jag gärna skulle vilja göra, men jag tvekar för att jag är rädd att det är fel tajming och att det ska leda till misslyckande. Det är väldigt dumt och jag ska försöka komma över den spärren och verkligen göra det. Livet är för kort för att vänta på “rätt tillfälle” för det kommer kanske aldrig.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Nu har jag läst ut Emelie Ljungbergs “Längtansresan”- en känslosam bok

Leave a Reply

Your email address will not be published.