Regn och barnyogaavslutning

1024 1022 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Hoppas att det är bra! Här i Göteborg regnar det igen, men det är inget att hänga upp sig på :-).

Igår eftermiddag och kväll hände det ganska mycket för mig. Yogan var som vanligt trevlig och det var roligt att träffa eleverna igen. Jag gillar måndagar och tycker det är skönt att sluta klockan sju istället för halv nio.

När jag kom upp ifrån yogan kollade jag mina mejl och såg två intressanta. Ett var från ett förlag som jag haft som målbild för min bok. Tyvärr var beskedet de skickade negativt. Jag blev så klart besviken, men antagligen är det inte meningen att de ska bli det förlag som ger ut min andra roman. Nu får jag sätta tilltron till något av de resterande. Med varje nej sjunker ju hoppet lite grann, men det finns alltid lösningar och det är dem jag måste fokusera på.

Jag fick också ett annat mejl som var positivt. På måndag i nästa vecka ska jag träffa en rektor för ett gymnasium för att diskutera ett samarbete. Jag har ingen aning hur det går eller vad rektorn har tänkt sig, men det ska bli spännande och kul att prata med henne. Förhoppningsvis kan det leda till något positivt.

Idag har jag fortsatt att jobba med roman nummer 3 och känner mig konstigt nog mer motiverad sedan jag fick det negativa beskedet. En liten stund igår var jag på väg att ge upp mitt skönlitterära skrivande, men sedan tänkte jag på allt jag har investerat (både i pengar och tid) på att bli bättre på att skriva och då kändes det för tidigt att ge upp min dröm. Dessutom slog det mig att jag precis skrivit om 40%-regeln och att det vore dumheter att ge upp när jag är medveten om den.

Nu i eftermiddag har jag förberett barnyogaavslutningen. Vi ska ha en liten frågesport och fortsätta att öva på paryogaövningarna bland annat.

Dagens reflektion kommer från en video som jag såg med Tony Robbins idag. Han var en av de första “motivationsförfattarna” som jag läste och jag tycker han har mycket vettigt att säga. Det han sa i den här intervjun handlade om att vara “wealthy” är ett val man gör. Vad han menar är att pengar inte kan göra en lycklig per se, utan att det är själva tacksamheten och beslutet att vara lycklig som är viktigt. Lite svårt att förklara kortfattat, men titta gärna på videon!

Nu ska jag alldeles strax avsluta här och äta mitt mellanmål innan jag går ner till yogastudion och undervisar.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar

Johanna

P.S. Idag har jag fortsatt att göra andningsövningen från Dr Weil som jag skrev om igår. Hur går det för dig? Har du gjort den?

Leave a Reply

Your email address will not be published.