Regn och lunch på Brogyllen

683 1024 admin
  • 0

Idag saknar jag vädret från Miami. Det har varit en grå och regnig dag här i Göteborg, men det betyder förstås ingenting. Vädret är ju bara en bisak här i världen :-).

Jag har trots vädret haft en bra dag. I morse jobbade jag med bokföringen och skickade iväg kvitton till deltagarna i nybörjarkursen. Jag hann också skriva några verifikat i bokföringen. Efter det planerade jag barnyogan för de minsta barnen och läste i teoriboken för mitt skrivande (boken jag nämnde igår). Jag gillar verkligen den boken. Den har fått mig att påminnas av många saker jag läst om innan, men glömt bort. Idag läste jag mycket om författarens syn på talang och misstag respektive misslyckande. Jag håller verkligen med honom och när jag läst färdigt hela boken skall jag gå tillbaka och skriva ned det som jag strukit under. Det är så lätt att bara läsa och sedan glömma, trots att man tycker att det man läst är jätteviktigt.

På lunchen träffade jag en gammal kompis och åt en supergod sallad på “Brogyllen”. Det betyder mycket att kunna träffa kompisar på det sättet. Jag är ju upptagen nästan varje kväll och det gör att jag behöver ta tid på dagarna för att vara social, annars blir det lätt att jag känner mig helt isolerad :-).

Eftermiddagen ägnade jag åt mitt skrivande. Jag fortsätter redigera roman 2 och skriva på roman 3. När jag skriver lyssnar jag just nu på “Shallow” med Bradley Cooper och Lady Gaga. Jag är lite kär i filmen “A Star is Born” (och i Bradley Cooper). För det mesta gillar jag att lyssna på musik när jag skriver, men det måste vara musik som får mig i en viss stämning och “Shallow” är en sådan låt. Det är lustigt för när jag hörde den när den kom tyckte jag inte särskilt mycket om den, men efter jag sett filmen förändrades det och nu älskar jag den. Kanske för att Lady Gaga och Bradley Cooper har en sådan kemi?

Nu skall jag alldeles strax göra i ordning mig för eftermiddagens och kvällens yogalektioner.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Saknar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.