Regn, yoga, skola och frisör

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att dagen har varit bra! Just nu sitter jag på en frisörsalong och väntar på Philippa som fixar håret. Eftersom jag visste att det skulle ta en liten stund tog jag med mig mina arbetssaker. Tyvärr är jag väldigt trött (min vanliga fredagströtthet), men jag ska försöka att göra lite i alla fall.

I morse var det uppehåll när jag sprang och det var väldigt skönt, men tyvärr började det regna när jag cyklade till skolan och när jag skulle cykla hem vid lunch vräkte verkligen regnet ner. Det känns som om det har regnat väldigt mycket på sistone – usch!

Min yogalektion på morgonen var trevlig och lektionerna på skolan gick bra också. Nästa vecka har mina elever prov och jag hoppas verkligen att det går bra för dem. Det är sista provet innan slut-/kursprovet som vi har i maj. Jag hade gärna haft fler veckor på terminen. Det känns lite stressigt att det bara är två månader kvar av undervisningen, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

När jag kom hem från skolan var jag tvungen att vila. Egentligen skulle jag ha städat i yogan och spelat in en video, men jag orkade inte. Ibland måste man helt enkelt lyssna på kroppen och ta det lugnt. Jag har hela helgen på mig att spela in och jag ska försöka städa i yogan efter middagen ikväll.

Nu ska jag fortsätta att jobba med skolan. Tyvärr har jag en hel del rättningar som jag kommit efter med, men det löser sig.

Ha en fin eftermiddag!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.