Splittrad lördag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är sent och den här dagen har gått lite för fort… Tyvärr känner jag mig lite splittrad. Jag tror det är för att jag känner att jag inte riktigt fick gjort det jag hade planerat idag. I morse sprang jag 15,5 km. Det gick kanske inte riktigt så snabbt som jag ville, men jag är ändå nöjd. Höften kändes helt okej och jag är jätteglad för det.

Efter löpningen duschade jag och åkte med Josefina och handlade. Det var skönt att ha med henne. När barnen följer med får jag alltid lite extra hjälp. Som jag skrivit här förut är handlingen inte riktigt min favoritsyssla😊.

När vi handlat gick jag ner i yogan och städade och spelade in veckans video. Jag hann ju inte göra det igår eftersom jag var med Philippa hos frisören. Videon kommer upp på min Youtubekanal imorgon.

Tyvärr blev jag väldigt trött efter städningen, så jag var tvungen att gå och lägga mig och vila en stund. Efter det kändes det som tur bättre och vi lagade middag och åt tillsammans med Josefina och Isabella (Philippa är hos sin pojkvän) och nu på kvällen har jag jobbat lite med skolan och med yogan. Jag är lite frustrerad för jag kommer inte riktigt i kapp med mina rättningar och det stressar mig, men jag ska försöka att hitta ett system. Det är ingen idé att bli frustrerad. Det hjälper ingenting…

Nu ska vi titta på sista Beck-filmen med barnen. Det ska bli mysigt❤️.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.