Yogavideo, jobb och bokklubb

1024 576 admin
  • 0

Hej,

Oj, vad trött jag är… Jag sitter i sängen och jobbar, men ska alldeles strax släcka. Det har varit en lite stressig helg, men så är det ibland. Det är bara att ta nya tag och gå vidare.

I morse sprang jag med Peter och Buster. Det blev en lugn runda eftersom jag kände att jag var ganska trött igår efter långpasset. Jag gjorde också ett lugnt yogapass efter löpningen, vilket var väldigt skönt.

På förmiddagen jobbade jag vidare med bokföringen. Jag har fastnat i en sak och det stör mig. Peter har väldigt mycket att göra just nu, så han kan inte hjälpa mig och jag vill verkligen försöka reda ut det själv. Förhoppningsvis går det.

Jag har börjat jobba lite med skrivandet igen och det är jag glad för. Mitt mål är att göra lite för det varje dag. Ibland blir det bara tio minuter, men det är bättre än inget.

Efter lunch förberedde jag morgondagens pass på skolan och ett av proven som eleverna har i slutet på nästa vecka. Jag jobbade också med yogan. En ny video finns nu uppe på min Youtube. Du kan titta på den här:

Jag skrev också mitt nyhetsbrev och skickade iväg det.

När jag var färdig med jobbet åkte jag till bokklubben. Vi var bara tre stycken den här gången. Det var synd, men vi hade en trevlig stund ändå. Boken vi diskuterade heter “Björnjägarens döttrar”. Det var en speciell bok, som jag kanske inte läst i vanliga fall, men jag gillade den. Den var annorlunda och intressant.

När jag kom hem lagade Isabella och jag middag. Det var snällt att hon hjälpte mig❤️.

Nu har jag planerat morgondagens arbete och ska läsa en stund innan jag går och lägger mig. Just nu läser jag: “Välkommen till evigheten” av Camilla Grebe.

Ha en fin kväll!

Kramar💕

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.