Lite lugnare torsdag

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det har varit en bättre dag jämfört med i går, men nu är jag supertrött. Klockan är nästan nio och jag måste tyvärr snart gå och lägga mig.

I morse regnade det igen, men jag valde att springa ute ändå. Tyvärr kunde Buster inte följa med. Han är väldigt besvärlig när det regnar 😊. Cykelturen till skolan var inte särskilt rolig i regnet och blåsten, men jag är tacksam att jag har så kort resväg. För länge sedan jobbade jag på en skola på Lindholmen och cyklade dit. Jag minns hur tuffa cykelturerna över Götaälvbron kunde vara.

Idag på dagen efter skolan städade jag huset. Jag höll på i nästan fyra timmar och ändå känner jag inte riktigt att det är rent som jag vill. Nu på våren när ljuset är start ser man tyvärr en hel del som inte är så synligt under vintern… Ja, ja det är som det är med ett gammalt hus.

Efter städningen jobbade jag med förberedelser för skolan och yogan. Tyvärr hade jag en energidipp runt halv tre och fick inte riktigt gjort det jag hade planerat, men det nödvändiga blev i alla fall gjort.

Idag hade jag tre pass, men tyvärr var alla borta på det sista. Det var synd, men samtidigt fick jag en extra timme att greja här hemma och det var skönt. Nu har jag hunnit i kapp en hel del som jag hade fått göra i morgon annars.

Sov gott!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.