Splittrad dag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr har det varit en rörig och splittrad dag för mig och jag känner mig ganska trött. Morgonen var egentligen bra. Jag tränade inomhus för det blåste mycket. Eftef det skulle jag ha åktboch handlat, men ändrade planerna för jag skulle på ett möte vid lunch och tiden var därför lite knapp.

På något sätt hade jag svårt att koncentrera mig och jobbade bara med ekonomin på förmiddagen.

Efter mötet hade jag tid att ägna mig åt skrivandet. Jag har bestämt att göra lite för skrivandet varje dag och det har redan gett ganska bra resultat och det är jag jätteglad över!

Jag hade planerat in ganska mycket tid för skolan och yogan, men det blev tyvärr inte så. Isabella var inte frisk ftån sin förkylning och Peter var tvungen att ta henne till vårdcentralen på eftermiddagen för ett halsprov och det visade sig vara halsfluss☹️. Jag hade svårt att fokusera på arbetet när Isabella väntade på svaret och när hon väl fick det var det redan dags för mig att undervisa yoga.

Nu ikväll har jag varit och handlat. Det var ganska lugnt och skönt faktiskt.

Okej, nu måste jag sova.

God natt💕!

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.