Regnig måndag med härliga yogaklasser

683 1024 admin
  • 0

Jag har tänkt att återuppta skrivandet här på bloggen. Under ganska länge har jag mest lagt upp kort och skrivit korta texter på Instagram och Facebook. Det har berott på att jag inte haft så mycket tid att skriva längre texter, men nu vill jag prioritera det mer. Skrivandet är ju en stor del av mitt liv och jag skulle aldrig kunna vara utan det. Det är som läsandet, som är lika viktigt för mig.

Idag har jag haft två yogaklasser. Den första var barnyoga och sedan var det dags för de vuxna nybörjarna. Det är alltid väldigt roligt att träffa mina yogaelever. I barnyogan har jag alltid ett tema (precis som i vuxenklasserna), som vi diskuterar en liten stund. Den här veckan och nästa vecka kommer temat att handla om att vikten att vara sig själv och att vara ärlig. Vi diskuterade att det kan vara svårt att vara sig själv ibland. “Att vara sig själv” känns som ett väldigt angeläget ämne att prata om med barn och ungdomar. Jag märker på mina egna barn (och kommer ihåg från min egen uppväxt också) hur lätt det är att man ändrar sig för att passa in och bli accepterad.

I vuxenyogan arbetar vi med balanser. Det är viktiga positioner, eftersom balansen är nödvändig för oss och tyvärr blir sämre när vi blir äldre (om vi inte övar). Jag älskar egentligen att balansera och gjorde det redan som barn när jag dansade balett. Att balansera på händerna är dock något som jag fortfarande måste jobba mer med. Jag är fortfarande rädd för att stå ute på golvet utan stöd.

Namaste

Signaturebest

img_0944 img_0945 img_0948

Leave a Reply

Your email address will not be published.