Tisdagstankar

1024 683 admin
  • 0

Det har varit en regnig dag idag med och då är det lätt att tappa energin. Jag har känt mig lite trött hela dagen idag, men nu är jag piggare och när jag kommer igång med yogaklasserna senare idag kommer det säkert att kännas ännu bättre.

Jag startar varje morgon (förutom fredagarna då jag har morgonyogaklasser) med att träna. För mig är enda sättet att få in min träning i vardagen och det fungerar bra. Ibland när jag vaknar kl. 5.25 är jag jättetrött, men när jag väl kommer upp går det mesta på rutin. Jag vet ju att jag känner mig så bra efteråt. För att få så blandad träning som möjligt springer jag och yogar. På hösten och vintern springer jag inomhus på mitt löpband. Det är jättetråkigt ibland, men jag tycker ändå att fungerar ganska bra. Nästan allt i livet är en fråga om inställning.

Snart börjar mina yogaklasser och jag har inte tid att skriva så mycket mer nu. Idag har jag tre lektioner: en ungdomsyoga, en yoga nivå 1 och en yoga nivå 2. Som jag skrev igår fokuserar vi den här veckan på balanser och i ungdomsyogan kommer jag, precis som i barnyogan igår, att prata om vikten att vara sig själv. Det är alltid spännande att höra hur barnen och ungdomarna resonerar.

Vi ses imorgon!

Namaste

Signaturebest

Leave a Reply

Your email address will not be published.