Regnigt och grått men härlig läsning

768 1024 admin
  • 0

Nu är det måndag kväll och idag har jag jobbat ganska flitigt med bokföringen och skickat ut kvitton till de som betalat.

Det har varit en ganska grå och mörk dag här i Göteborg. Barnen och jag köpte sushi till lunch för att komma ut lite grand, men annars har jag mest varit inne (förutom när jag var ute och sprang i morse).

Igår fastnade jag i Kristin Hannahs “The Great Alone”, som handlar om en familj som flyttar till Alaska på 70-talet för att börja om på nytt. Jag har kommit ungefär halvvägs i boken och vill bara fortsätta att läsa. Jag försöker att inte bara läsa för nöjes skull utan också för att lära mig hur duktiga författare skriver, men ibland är det svårt. Jag har alltid varit en snabbläsare. Jag blir ofta nyfiken och otålig när jag läser och det innebär att jag skippar små detaljer och istället fokuserar på helheten.

I “The Great Alone” tycker jag att Hannah har lyckats väldigt väl med hur hon porträtterar sina karaktärer och hur hon beskriver landskapet. Jag ser verkligen det hon skriver om framför mig i klara bilder. Speciellt duktig är hon på att beskriva Alaska. Jag har aldrig varit där, men nu har jag blivit lite nyfiken. Det är säkert ett spännande resmål!

Nu skall jag snart äta kvällsmat. Senare skall jag jobba med temat för nästa veckas yoga. Det går sakta men säkert framåt med förberedelserna för kurserna.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.