Några dagar på Tjörn igen

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Hoppas att de senaste dagarna har varit bra. Jag har tyvärr inte haft så hög arbetsmoral och dessihom haft dåligt fokus och därför inte skrivit här på bloggen. Det är svårt att koncentrera sig på jobbet när barnen samtidigt är hemma och man gärna vill göra något med dem. Nu har vi i alla fall varit några dagar på Tjörn igen och jag känner mig piggare och har mer energi. Imorgon är studiedag för alla tre av mina döttrar, men på tisdag börjar två av dem i skolan och på onsdag börjar Josefina också, så nästa vecka kommer det att vara lättare att koncentrera sig på jobbet och att börja med de mål jag satt upp för 2019.

Både igår och idag var jag ute och sprang här på Tjörn. Igår filmade jag en video på bryggan när jag gjorde några yogapositioner (den finns på FB och Instagram).Jag kunde inte låta bli eftersom soluppgången var så vacker. Jag får inte nog av de fina färgerna och stämningen när solen går upp. Idag var det inte fullt lika imponerande, men ändå rogivande nere vid badplatsen.

När vi kommer hem härifrån i eftermiddag kommer jag att städa ut julen. Det känns lite ledsamt. Jag har alltid svårt för avslut, men nu ser jag istället fram emot resten av vintern och våren. Framförallt skall det bli skönt att det blir lite ljusare. I år har jag märkt mörkret på ett annat sätt än jag brukar. Kanske är det för att jag för första gången sprungit igenom vintern utomhus. Förr om åren har jag alltid sprungit på löpbandet på vintern och då har jag ju inte märkt av mörkret på morgonen.

Igår började jag läsa en ny skönlitterär bok. Det blev en till roman av Kristin Hannah, “The Great Alone”. Jag har ju skrivit om henne förut. För inte så länge sedan läste jag “Between Sisters”. “The Great Alone” publicerades 2018, så om jag inte misstar mig är det Hannahs senaste bok. Den har fått väldigt fina recensioner på Goodreads, så det bådar gott. Jag återkommer när jag läst hela boken.

Vi hörs och ses imorgon igen! Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.