Glöggmys i soffan

768 1024 admin
  • 0

Det är tisdag kväll och ute regnar det och är mörkt (precis som igår), men vi har myst i soffan med lite glögg från julen och ett skräpprogram på TV. Det behövs ibland :-)!

Hoppas att du haft en fin dag. Jag har varit hemma med Josefina som hade studiedag idag också. Isabella och Philippa har däremot börjat skolan.

Idag har jag fått gjort lite mer för yogan. Jag har beställt två studiolampor. Jag skall ju försöka spela in lite fler yogavideor för min youtube-kanal under våren och då behöver jag bättre ljus. Jag har googlat runt lite och hittade till slut två lampor som jag bestämde mig för. Nu får vi hoppas att de är bra :-)!

Jag har också bestämt mig för att använda en bok för mina teman under våren. Boken heter “Yoga 365” och är skriven av Susanna Harwood Rubin och jag köpte den för ett tag sedan, men har inte hunnit läsa den ordentligt. Jag tror den kan ge mig mycket inspiration för olika teman inför yogaklasserna och jag ser fram emot att använda den.

Förutom att fundera på tema inför de första två veckorna har jag också tänkt en del på hur jag vill lägga upp meditationerna och andningsövningarna. Jag har beställt en särskild kursprenumeration på min favoritapp “Insight Timer” som jag tänker använda för att lära mig mer om meditation. Imorgon börjar jag min första kurs online som heter “Learn to Mindfully Manage Stress & Anxiety”. Jag hoppas att jag kommer att lära mig något som jag kan föra vidare till mina elever.

Nu skall jag avsluta mitt arbete framför datorn och läsa lite innan jag går och lägger mig. I dag läste jag ut “The Great Alone” och tycker verkligen att det var en bra bok. Visst fanns det vissa lite “typiska” amerikanska ingredienser i boken, men Kristin Hannah vet sannerligen hur man framkallar känslor hos läsaren. Precis som den förra boken jag läste av henne kunde jag vi flera tillfällen inte hålla tillbaka tårarna. ..

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.