Lite mindre energi idag

1024 1024 admin
  • 0

Det är redan onsdag kväll. Idag har det varit en vacker dag här i Göteborg. Jag har haft en helt okej arbetsdag. Tiden gick lite för fort och energin var inte på lika hög nivå som igår, men jag är ändå nöjd.

Idag har jag samlat positioner för mina första sekvenser nästa vecka. Jag kommer att köra ett blandat program och många av positionerna kommer att vara kända. Eftersom en del av eleverna kanske haft ett uppehåll från yogan ett par veckor så börjar vi med ett lagom avancerat pass.

På eftermiddagen började jag med min handståendeträningskurs. Jag har som mål att stå på händer ute på golvet senast i mars. Jag har därför satt upp som mål att jag skall göra olika handståendeövningar varje dag. Idag tränade jag mest handlederna och axlarna.

Efter handståendeträningen började jag min meditationskurs (som jag skrev om igår). Den första övningen var en kroppsskanning och den kändes väldigt skön. Jag mediterar vanligtvis på morgonen, men det kändes bra att göra det på eftermiddagen också. Jag blev lite piggare efteråt och det behövde jag.

Senare på eftermiddagen var jag med Josefina på biblioteket och hämtade några böcker jag beställt. Jag fattar inte hur jag skall hinna läsa allt jag vill…

Nu skall jag hoppa i säng. Dags att läsa lite och skriva min tacksamhetsdagbok.

God natt!

Namaste,

Johanna

Idag gjorde jag lite reklam för min barnyoga på FB och Instagram och använde den här bilden på Philippa från i somras. De får mig att längta efter solen och ljuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.