Torsdag med mer arbete för yogan

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har det bra! Jag sitter med Buster i soffan och skriver. Det är skönt att vara inne. I dag är det mörkt och regnigt här i Göteborg igen, men jag har varit ute en del i alla fall, både på promenad med Buster på lunchen och i morse när jag sprang.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till kursstart. Jag är glad för det är många som har anmält sig och jag ser fram emot att börja undervisa igen. Det enda jag kommer att sakna är tiden med familjen på eftermiddagarna och kvällarna, men som tur är, är det ju bara måndagarna, tisdagarna och torsdagarna som jag jobbar. Resten av tiden kan jag vara med dem.

Idag har jag tvättat färdigt filtarna och börjat städa i yogasalen. Imorgon skall jag fortsätta att göra fint och jag tror nog att jag kommer att behöva lite tid under helgen också.

Jag har också jobbat vidare med sekvenserna. Imorgon planerar jag att vara färdig med dem. Ibland har jag en tendens att låta arbetet flyta ut och ta alldeles för lång tid, så nu har jag satt upp en begränsning för mig själv. Imorgon måste de helt enkelt vara klara.

Nu i eftermiddag har jag fortsatt med handståendeträningen som jag påbörjade igår. Jag kör en kurs från Kinos hemsida “Omstars” och den är jättebra, men också ganska svår. Efter yogan gjorde jag min meditation. Idag hade jag tyvärr svårt att fokusera och blev sömnig. Så är det ibland.

Nu skall jag umgås med familjen och läsa lite grand (och kanske titta en liten stund på “Sveriges Mästerkock”).

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Det här är min yogaplats hemma, där jag gör min yoga varje morgon.

Under julen har jag inte hållit fast vid mina matrutiner till 100 procent, men nu blir det fler gröna smoothies igen :-)!

Även här hemma i stan kan det vara vackra soluppgångar ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.