Hem ifrån Tjörn

150 150 admin
  • 0

Hej! Jag hann inte skriva igår, men nu är jag tillbaka igen. Det har varit en mysig helg än så länge. Igår kom jag inte riktigt så långt som jag ville med arbetet för yogan, men imorgon skall jag ta igen det arbetet och göra det sista i yogastudion inför måndagens kursstart.

Igår hade jag en väldigt mysig kväll hos min mamma och pappa. Mamma hade bjudit mig och en gammal kompis till mig samt hennes mamma på en supergod middag. Vi brukar träffas ett par gånger om året och äta middag tillsammans. Det är alltid väldigt trevligt att träffas och jag är glad att vi fortfarande har kontakt efter så många år. Jag var bara nio år när vi lärde känna varandra.

Även om jag älskar att vara med familjen, så gillar jag att vara själv ibland också. Det behövs och gör att man uppskattar att komma hem ännu mer.

I morse sprang jag med Buster på Tjörn. Det var mörkt, rått och dimmigt, men ändå skönt att komma ut. Jag hade lite ont i huvudet när jag vaknade, men efter löprundan var det bättre. Löpning (och yoga) botar nästan allt :-)!

Jag åkte hem till stan strax innan lunch och har varit här sedan dess (förutom en kort sväng till ICA MAXI för veckohandling med barnen).

Idag har jag inte hunnit jobba så mycket med yogan, men jag har skickat ett välkomstmejl till torsdags- och fredagseleverna och jag har också lagt ut ett inlägg om herryogan på FB och Instagram. Naturligtvis får killar vara med på vilket yogapass de vill, men förra våren fick jag en förfrågan från några killar jag känner om jag kunde starta upp en yogagrupp för killar och eftersom det fanns intresse gjorde jag det. Om du är kille och läser det här går det jättebra att anmäla sig här på hemsidan.

Nu skall jag titta lite på TV med barnen och läsa lite grand också. Igår började jag en ny bok för inspiration för mitt eget skrivande. Den här gången läser jag Liane Moriarty. Jag har läst en bok av henne förut (“Öppnas i händelse av min död”). Den här boken heter “Andras vänner” och vi får se hur den är.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Imorse vid Låkabadet, dimmigt och kyligt, men ändå vackert på något sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.