Förberedelser för yogan hela dagen

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en fin söndag! Jag är redan ganska trött trots att klockan inte är nio ännu, men jag är glad, för nu börjar det äntligen bli lite ljusare på kvällarna och det är underbart.

Idag har jag jobbat med yogan hela dagen. I morse sprang, yogade och mediterade jag som jag brukar göra, men efter det var jag nere i yogastudion och städade och gjorde fint. Efter det åkte Josefina och jag till Blomsterlandet och Plantagen i Sisjön och köpte några nya blommor och gröna växter för yogasalen. Nu ser det fint och nästan lite vårlikt ut där.

Under kvällen har jag suttit med sekvenserna och temat i flera timmar, men nu känner jag nöjd och skall avsluta arbetet. Jag skall fortsätta att läsa “Andras vänner” och ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.