Första klasserna för terminen

768 1024 admin
  • 0

Hur har din måndag varit? Jag är glad och nöjd att yogan är igång igen och att det var många som kunde komma till klasserna.

På måndagar brukar jag planera min vecka. Det tar ofta ganska mycket tid, men jag har kommit fram till att det är värt det. När man har en egen verksamhet som jag har är det ju ingen som säger till en vad man skall göra och då är det lätt att bli ostrukturerad och ineffektiv om man inte har en tydlig plan.

På eftermiddagen jobbade jag bara med yogan. Jag fixade det sista i yogastudion, gjorde bokföringen, skickade kvitton och gick igenom yogasekvenserna och meditationen.

Det var ju ingen barnyoga idag, så jag hade bara två klasser i eftermiddag/kväll, men det känns väldigt roligt att vara igång igen. Trots att jag hållit på så många år känner jag mig alltid lite spänd inför första klassen för terminen, men redan efter en kort stund släppte nervositeten.

Nu skall jag stänga datorn och mysa en stund i soffan med Josefina och Buster.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.