Sammanfattning av de senaste dagarna🎅🏼🎄🕯️

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr har inte tiden räckt till att skriva här på bloggen de senaste dagarna. Först hade jag som ambition att skriva ikapp, men sedan bestämde jag mig för att strunta i det. Jag får helt enkelt acceptera att några dagar har fallit bort när det gäller bloggskrivandet det här året.

Jag jobbade måndag och tisdag med eleverna. De hade sina sista omprov och jag ägnade övrig tid (när jag inte var på skolan) åt att rätta dem. Det tog tid eftersom jag också skickade individuella meddelande med resultat och även skrev in omdömen i Vklass som är skolans plattform.

I onsdags tränade jag på morgonen som vanligt och sedan cyklade jag in till stan och träffade en vän och åt lunch med henne. Det var väldigt trevligt och trots att jag fortfarande hade en hel del jobb kvar (främst med bokföringen för yogan), så kände jag att jag kunde slappna av och sitta lite längre än vanligt. Efter lunchen köpte jag julklappar på Adlibris och sedan cyklade jag hem och jobbade. På kvällen var jag tvungen att hämta ett paket på Frölunda Torg. Jag trodde det skulle vara lugnt där, eftersom jag åkte relativt sent, men det var fullt på den parkeringen jag brukar stå på. Som tur var hittade jag en plats på ett annat ställe. Jag köpte mina sista julklappar när jag ändå var där och kom inte hem förrän närmare halv nio. Då var jag så trött att jag inte orkade hålla på mer med bokföringen fast jag hade planerat det.

Igår var jag och julhandlade på morgonen med Josefina. Det var snällt att hon följde med och hjälpte mig lite. Efteråt cyklade jag direkt till stan där jag skulle träffa mina arbetskamrater för en kort samling på skolan. Efteråt var vi på Glenns Sportsbar och åt lunch. Vi pratade en hel del och hade en trivsam stund tillsammans. När jag kom hem från lunchen var jag så trött att jag somnade och sov i över en timme. Jag var helt färdig. Som tur var gjorde Peter middagen och jag kunde fokusera på bokföringen igen. Nu är jag i kapp och det känns väldigt skönt.

Idag har jag ägnat fem timmar åt att städa huset och lägga ihop tvätt. Det enda jag har kvar av det praktiska arbetet är att slå in julklapparna, men det tänkte jag göra lite senare. Imorgon ska jag förbereda den mat som går att förberedas – steka veg- och köttbullar (ihop med Peter), göra en grönkålspaj och Jansson och baka en mjuk pepparkaka. Det är också min inspelningsdag, så jag måste ta mig en funderare nu ikväll hur jag ska göra. Jag har en tanke att bara spela in en julhälsning och att ta ett uppehåll i två veckor. Jag behöver kanske en paus från inspelningarna också. Det har varit så mycket och jag har lagt ut en video i veckan under en väldigt lång tid. Jag tror det får bli så. Jag kommer att skicka veckobrevet imorgon också. Igår tog jag beslutet att starta terminen först på torsdag i vecka 2. Det innebär att måndags-, tisdags- och onsdagsgrupperna kommer att börja först vecka 3. Jag tror det blir bra eftersom kurserna då kommer att sluta ungefär samtidigt (det är fler helgdagar på måndagar, tisdagar och onsdagar). Hur som helst, jag ska meddela det i veckobrevet som jag skickar imorgon.

Nu ska jag fortsätta med jobbet.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Julklapparna är inslagna❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.