Sista dagen i Bogliasco

485 1024 admin
  • 0

Hej! Jag glömde att skriva igår. Det var en långsam, lite molnig dag och vi var bara här i Bogliasco.

Idag är sista hela dagen här i Italien och vi är här i Bogliasco vid stranden. Det är absolut inte lika mysigt som i Camogli, men lugnare och det tycker jag är skönt. Jag gillar mer att vara med lokalbefolkningen än att trängas med turister.

Igår läste jag nästan hela dagen. Vädret var ju lite växlande, så vi var i lägenheten ganska mycket och jag fastnade i “The Four Winds” av Kristin Hannah. Jag läste 500 sidor på två dagar😊. Boken är läsvärd och spännande. Den påminnde mycket om “Vredens druvor” av Steinbeck, som är en av mina favoritböcker. Jag ska nog läsa om den snart. Den står i bokhyllan där hemma.

Nu ska jag vila en stund i skuggan här på stranden. Imorgon kommer vi att sitta i bilen nästan hela dagen, så jag ska supa in de typiska italienska dofterna, ljudet från havet, italienskan som människorna runt oss pratar, värmen från solen och den ljumma vinden💕.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.