Tillbaka i Göteborg

1024 1024 admin
  • 0

Mitt projekt att skriva på bloggen varje dag gick inte så bra. Jag är ledsen för det. Nu skall jag försöka att bättra mig :-)! Hoppas i alla fall att ni haft det bra i juli och att ni hunnit yoga lite grand!

Jag är tillbaka vid mitt skrivbord igen. Min man har varit på jobbet idag och jag har jobbat på eftermiddagen och kvällen efter det att han kom hem.

Det känns okej att vara tillbaka i stan. Det har varit en underbar sommar och jag är tacksam för den fina resan till USA och tiden vi fått här hemma också. Jag har inte badat så mycket på flera år känns det som.

Imorgon skall vi på en utflykt, men sedan fortsätter arbetsveckan. Det är alltid lite nervöst så här innan kursstart. Jag hoppas att grupperna kommer att fyllas på med elever och att det blir en intressant och givande termin.

Nu skall jag planera morgondagen och sedan krypa upp i soffan och läsa På egen hand av Marian Keyes. Jag skrev på Instagram och Facebook idag om mitt läsande, att jag försöker läsa mer skönlitteratur nu. Jag hoppas det skall inspirera mig i mitt eget skrivande.  Jag gillar lättsam litteratur, men jag vill att den skall väcka tankar hos mig. Jag gillar inte att läsa något som bara lämnar mig tom.

Jag har ju skrivit ett nytt manus, som jag skickat till ett antal bokförlag. Jag har redan fått svar av tre av dem och det som varit positivt har varit att de (även om de tackade nej att publicera min bok) tyckte att jag skrivit en trevlig berättelse. Något sådant omdöme fick jag inte från någon när jag skickade in mitt första manus.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.