En mysig dag i Skåne och Halland

1024 1024 admin
  • 0

Eftersom vädret skulle bli fint idag beslutade vi oss för att göra en utflykt till Skåne och Halland. Jobbat har jag gjort en stund nu på kvällen.

I morse sprang och yogade jag som vanligt. Det var skönt, men jag saknar mina springrundor vid havet. Nu blir det mest att jag springer i området, men kanske försöker jag åtminstone att springa en gång runt stora Delsjön i den här veckan, så att jag kan bada där.

Vår utflykt idag var väldigt mysig. Vi besökte Båstad och Torekov. Jag har aldrig varit där förut, så jag föreslog för min familj att vi skulle åka dit. Det var verkligen fint och vi stannade en bra stund och badade i Torekov.

På vägen hem hann vi med ett besök hos min faster och hennes sambo i Varberg. Det var också trevligt!

I bilen passade jag på att börja läsa Marian Keyes bok På egen hand, som är min nya skönlitterära bok. Som jag tror att jag skrev igår läser jag skönlitteratur både för att lära mig hur andra författare skriver, men också för nöjes skull förstås. Jag har alltid gillat Marian Keyes och har nog läst alla hennes böcker. De flesta har jag läst på engelska, men den här blir på svenska, eftersom den fanns på biblioteket.

Nu ikväll har jag mest svarat på mejl. Jag är glad för idag har det kommit in många anmälningar. Det är alltid roligt när det gör det. Jag vill ju så gärna fylla mina grupper och undervisa så många som möjligt i yoga, som jag tycker så mycket om och som betyder så mycket för mig.

Sov gott!

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.