På Marstrand

683 1024 admin
  • 0

Det blev en utflykt idag med. Jag kände att det var synd att vara hemma när det skulle bli så varmt. Barnen och jag åkte därför till Marstrand. Det är så fint och mysigt där, men tyvärr regnade och blåste det när vi kom, så vi gick bara en bit bort från färjeläget och badade där (annars finns det en fin vandring som man kan gå och då är det skönt att bada på andra sidan ön).

Jag är glad att jag gjort två utflykter med barnen den här veckan, men jag känner mig tyvärr lite stressad för jobbet. Så länge jag inte har min yogaundervisning kan jag jobba när och var som helst, men faktum är att jag jobbar bäst på dagtid. På något sätt är det lättare för mig att koncentrera mig då.

Jag har i alla fall läst en hel del idag. Det är ett privilegium att få läsa skönlitteratur för jobbet. Jag har redan berättat att jag läser Marian Keyes roman På egen hand och jag gillar den. Marian är väldigt bra på att använda humor och att beskriva karaktärer. Efter hundra sidor är jag fäst vid huvudpersonen och väldigt nyfiken på vad som kommer att hända längre fram. Jag har vissa föraningar, men inget är säkert.

Imorgon kommer jag att jobba mer med yogan. Jag har en del kvar att göra inför kursstarterna.

God natt!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.