En solig måndag

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har det bra! Nu är det måndag och jag har varit hemma hela dagen med barnen. Förra veckan blev det oregelbundet arbete vid skrivbordet. Med barnen hemma är det helt enkelt inte så lätt att koncentrera sig alltid. Idag har det dock gått bra. Jag har lagt ut inlägg om yogan på Instagram och FB och gjort klart min sekvens för torsdagens uteyoga. Jag har också läst en hel del i boken “Think and Make it Happen” av Augusto Cury. Jag är väldigt intresserad av hur man kan jobba med sina tankar för att må bättre och boken handlar om just det. Det som är lite speciellt är att författaren blandar in en hel del religion i boken och det passar mig inte riktigt, men vi får se hur fortsättningen är. Än så länge gillar jag den (förutom religionen då…).

I morse gjorde jag min vanliga rutin med dagboksskrivande, löpning, yoga och meditation. När jag tittade ut genom fönstret på vår termometer blev jag förvånad. Det var bara sju grader, så för första gången på evigheter fick jag springa med min långärmade jacka, men det gick bra det med :-).

Nu ikväll skall jag fortsätta att planera yogan och mitt arbete med motivationen. Imorgon skall vi åka på vår sista stora utflykt innan skolan börjar. Vi åker till Danmark över dagen. Det skall bli mysigt, även om det nog inte blir så fint väder.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.