En mysig utflykt till Danmark

150 150 admin
  • 0

Idag har vi varit i Fredrikshamn och i Skagen. Jag tycker jättemycket om Danmark, men åker inte tillräckligt ofta dit.

Vi åkte ganska tidigt i morse, så jag var uppe redan halv sex och yogade och sprang. För det mesta brukar jag springa innan yogan, men idag gjorde jag tvärt om. Det kan nog vara bra att variera ibland 🙂.

I Danmark har vi bara tagit det lugnt, promenerat, tittat lite i affärer och varit uppe vid Grenen. Jag handlade inte mycket men tyckte det var roligt att kika på smågrejer på Söstrerne Gröne och på Normal. Normal finns ju i Allum och är en rolig affär.

Nu sitter jag på färjan och skall planera lite för morgondagen och kanske läsa en stund. Imorgon hoppas jag få gjort mycket för yogan och mina andra projekt.

Ha en fin tisdagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.