Tillbaka på bloggen

756 1008 admin
  • 0

Jag är tillbaka på bloggen. Det som skulle bli ett inlägg om dagen blev tyvärr ett avbrott. När vi kom till Liechtenstein hade jag svårt att fokusera på jobbet och tyvärr hade jag samma känsla i Schweiz och de dagar vi hade i Göteborg innan vi kom till Tjörn. Nu har jag kommit igång med mitt jobb igen och försöker göra lite grand varje dag. Det känns bra. Just nu håller jag på att läsa om meditation och mindfulness för höstens yogakurser, men jag arbetar också med mina två texter som skall vara färdiga i september. Det är spännande, men också nervöst. Jag har aldrig redigerat en skönlitterär text förut. Jag får visserligen hjälp av min redaktör, men jag är orolig ändå. Hoppas dock att det kommer kännas lättare när jag väl sätter igång. Just nu håller jag på att läsa en bok som förhoppningsvis kan hjälpa mig  “The Weekend Novelist” av Robert J. Ray och Bret Norris. 

Utöver mina försök att arbeta har jag hunnit springa och yoga imorse. Det var som vanligt väldigt skönt. Det har blivit en tradition för mig att bada varje morgon (i mitten av min löprunda) och det är nästan det bästa på hela dagen. Oavsett väder känns det underbart att gå i vattnet så tidigt på morgonen. Jag kommer sakna det när jag kommer hem till stan igen. 

I morgon skall vi göra en utflykt till Koster och jag behöver förbereda min sallad som jag skall ha med mig och så skall alla badkläder packas. Det blir tidig löpning och yoga innan avresan, så jag måste komma i säng i tid ikväll. 

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.