Torsdag

768 1024 admin
  • 0

Det har varit en splittrad dag och jag känner mig inte riktigt nöjd med mitt arbete, men det är som det är. I morse hade jag en trevlig stund yoga med killarna i herryogagruppen. Efter det hann jag bara hem för att göra min egen yoga och meditation innan jag skulle köra Isabella till tandläkaren. När jag kom hem från tandläkaren hade jag bara en knapp timme innan jag skulle iväg på lunch till Masala Kitchen vid Redbergsplatsen.

Nu har jag varit hemma en tre kvart och skall snart iväg och köra Philippa till flöjten. Så här brukar det verkligen inte vara. Jag gillar inte att köra runt i onödan, men ibland så går det inte på något annat sätt.

Lunchen på Masala Kitchen var i alla fall väldigt trevlig. Det är alltid roligt att träffa vänner och jag önskar att jag kunde göra det oftare, men det är inte lätt att få tiden att räcka till.

Om ett par timmar börjar mina yogaklasser. Först har jag två barnyogagrupper och sedan vuxenyogan. Torsdagarna är ju mina intensivaste undervisningsdagar, men det är naturligtvis också jätteroligt att träffa eleverna.

Ikväll fortsätter vi med andningsövningarna och yogapositionerna med fokus på armar och axlar.

Innan jag slutar måste jag dela ännu fler positiva forskningsresultat angående meditation! Den här studien visar att tio minuters meditation per dag (enkel meditation, där man koncentrerar sig på andetagen) ökade koncentrationen och hjärnans förmåga att behålla information aktivt i huvudet (arbetsminnet). Hjärnan kan göra detta eftersom dem blir mer effektiv av meditation. Glöm inte er dagliga meditation!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.