Jobb framför datorn

498 1024 admin
  • 0

Idag är det onsdag och jag har suttit och jobbat framför datorn hela dagen. Det känns bra när jag får mycket gjort, men samtidigt känner jag mig lite instängd när jag bara är hemma i mitt arbetsrum och inte träffar någon. Som tur var har Isabella och Philippa varit hemma idag och hållit mig sällskap och så har jag ju förstås Buster också :-).

Ett tag satt jag ofta på caféer och skrev. Jag fick nästan mer gjort där än när jag var hemma och stördes inte av stöket runt omkring. Jag tror att jag skall börja med det igen, inte varje dag, men åtminstone en gång i veckan. Det är roligt att komma in till stan och kanske kan jag ibland äta lunch med Peter. Det var länge sedan jag gjorde det sist.

I morse fortsatte jag att jobba med strukturen på min roman och jag fick ytterligare idéer till handlingen. Jag tror att det kommer att bli bra att jobba så här, även om det är tidskrävande. Det är lustigt för mina två andra romantexter/-manus skrev jag bara utifrån en lös plan jag hade i huvudet. De kom till mig på ett ganska enkelt sätt. Den här gången är det mycket svårare. Kanske har det att göra med att jag är spänd och orolig för hur det kommer att gå med allt. Jag väntar och väntar på besked från förlagen, men fast det har gått över tre månader sedan jag skrev till några av dem har jag inte fått något svar. Det är frustrerande, men jag försöker att acceptera läget eftersom jag ändå inte kan göra något åt det.

Senare under dagen jobbade jag med yogan. Jag satt och funderade på nästa veckas meditationsövning och tema, men hade svårt att komma fram till något vettigt, så jag väntar med det till i morgon. Ibland räcker det att jag sover på något, så går det mycket lättare. Det är spännande hur hjärnan bearbetar information och sedan kommer fram till en lösning.

Nu skall jag snart åka till baletten med Philippa och sedan göra mitt veckobesök på biblioteket. Det är alltid mysigt!

Innan jag slutar vill jag påminna om att det fortfarande finns platser kvar på yogan. Det är bara att höra av sig om man vill komma! Schemat hittar du här på hemsidan!

Ha det fint!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.