Solig tisdag

1024 683 admin
  • 0

Hoppas att ni har en bra dag! Jag hade önskat att jag kunde vara ute i solskenet, men jag har ju snart mina yogalektioner. Jag var i alla fall ute i morse när jag sprang och på lunchen med Buster, när jag gick min vanliga promenad med honom.

Nu skall jag alldeles strax förbereda mina klasser. Ikväll har jag nivå 2 för första gången i veckan och vill gå igenom den sekvensen en extra gång. Vi skall bland annat göra pincha mayurasana (underarmsstående). Det är en position, som jag inte gör så ofta, men som är rolig och utmanande.

Jag har också jobbat med mitt skrivande idag. Efter att ha fastnat i min text bestämde jag mig för att läsa en bok om struktur för att få lite mer kött på benen. Jag har läst väldigt mycket skönlitteratur och tror att jag har en ganska bra känsla för struktur, men det skadar inte att lära sig mer. Det intressanta var att när jag satte mig för att jobba på strukturen på den tredje romanen, så kom jag helt plötsligt på en massa nya idéer och det var väldigt roligt (speciellt eftersom jag länge känt att jag inte kom någon vart med texten). Jag skall fortsätta med strukturen imorgon och hoppas att jag får ännu fler bra idéer!

När det gäller mitt motivationsarbete går det också framåt, om än lite långsammare. Jag fick svar från två talarorganisationer i morse och får se om det leder till något. I fredags kom jag fram till att det antagligen kommer att bli väldigt svårt att nå ut till skolor på egen hand och att det vore bra om jag fanns med i något typ av register, så att skolor också kan hitta mig där (och inte bara på min hemsida). Vi får se om det leder till något, men det är i alla fall värt ett försök.

Nu måste jag sluta, men önskar er en mysig tisdag i solskenet!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.