Yogamåndag

1024 683 admin
  • 0

Det är måndag kväll och jag är lite trött efter kvällens yoga. Det har varit en väldigt trevlig eftermiddag och jag är glad att så många dök upp. Den här veckan har vi fokus på axlar och armar (som jag skrev igår). Vi kör underarmsplankan och delfinen bland annat och imorgon i nivå 2 kommer vi att göra underarmsstående (pincha mayurasana).

Temat den här veckan är “Påminn dig själv om vad som är viktigt för dig!” Det är så mycket brus runt omkring oss. Vi blir verkligen avbrutna och distraherade hela tiden. Man märker det tydligt när man sitter i meditation, men även i vardagen när t.ex. mobilen plingar och blinkar hela tiden.

Jag är fast övertygad över att man måste ta för vana att fråga sig själv varför man gör det man gör, annars blir det lätt så att man “glömmer” eller struntar i det som verkligen är viktigt i livet. Ibland när jag skall yoga känner jag mig inte alls motiverad, men då försöker jag påminna mig om varför jag yogar och allt det härliga yogan ger mig och då blir det lättare att ställa sig på mattan.

Nu skall jag ta det lugnt en stund med barnen!

Ha en fin måndagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.