Regnig söndag med morgondopp och arbete med sekvenserna

768 1024 admin
  • 0

Det regnar ute och jag känner mig ruggig. Vi är hemma från Tjörn igen och det har varit en bra dag. Imorse sprang jag med Peter och Buster och det blev faktiskt ett dopp i havet. Trots att det var kallt var det skönt.

Under dagen idag har jag suttit och jobbat med sekvenserna för nästa vecka. Vi kommer att ha fokus på armarna och axlarna. Det är alltid roligt att göra sekvenserna och även om jag har ett helt bibliotek av yogaprogram vid det här laget gör jag nästan alltid nya. Det känns bäst så på något sätt.

Jag tittar alltid på andra yogalärare och inspireras av dem när jag bygger upp sekvenser. Den här gången har det varit Kino MacGregor, Kerri Verna och Josefine Bengtsson. Jag läser böcker och tittar på videor för att lära mig nytt och integrera det med det jag redan kan. Det är spännande, men ibland måste jag lägga band på mig själv, eftersom jag lätt snöar in och vill fördjupa mig i allt :-).

I veckan lånade jag boken Yoga och meditation- lär dig lyssna på din kropp av Josefine Bengtsson. Jag har inte läst igenom hela ännu, men bläddrat igenom den och tycker att det är en trevlig bok. Den innehåller bland annat positioner, meditationer, andningsövningar och recept. Det mesta har jag sett och läst förut, men jag är ju yogalärare, så det är ju inte så konstigt :-). Jag tycker inte att det gör något att det finns flera böcker om yoga och meditation att läsa, för ju fler böcker det finns desto bättre! Det gäller ju att hitta sin stil och sin lärare som man känner gemenskap med och då är det bra att det finns ett stort utbud.

Ha en fin höstruskig söndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.