Mysig helg

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag känner mig nöjd och redo att ta mig an nästa vecka. Igår var vi hemma hela dagen och fixade för våra gäster som kom på kvällen. Det är alltid roligt att ha vänner hemma. Jag gillar egentligen att duka och jag älskar inredning, men allt det där har kommit lite i skymundan sedan jag bara jobbar med mitt eget företag. På något sätt går all energi åt till att fundera och jobba med yogan och skrivandet. Ibland gör det mig lite ledsen, men samtidigt vet jag att det är så det måste vara just nu. Det kommer att komma andra tider och jag kan inte hålla på med allt jag tycker är roligt just nu.

I nästa vecka har jag inga speciella uppdrag och skall försöka att komma framåt med skrivandet. Jag kommer att fortsätta med strukturen. Jag läser en jättebra bok om struktur nu. Skall kolla upp vad den heter senare. Jag har verkligen lärt mig jättemycket och hoppas få nytta av det när jag skriver min tredje roman.

I morse när jag sprang fick jag några bra idéer som jag skall spinna vidare på senare i veckan. Jag har upptäckt att jag ofta får många intressanta tankar på min morgonrunda. Det är som om hjärnan är piggare och snabbare på morgonen efter nattens sömn.

Nej, nu skall jag snart gå och lägga mig. Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.